Simnation
De regio Algeroth gegoten in SIMCITY 4 Rushhour

Simnation

Welkom op de Simnation-site

27 February, 2008 . door dmarcus

Deze site zal met name een showcase worden van mijn Simcity4 regio; Algeroth.
Begonnen in 2004, heeft deze regio op dit moment twaalf steden met hun voorsteden en bestaat de regio uit 2,3 miljoen gelukkige sims.
De regio is nog niet af.

Elke stad zal worden gepresenteerd. Er zullen enkele foto’s te zien zijn van een bepaalde stad, er zal iets verteld worden over de infra-structuur en er zal uitgelegd worden welke bedrijven actief zijn in deze steden.

Bij het maken van deze steden heb ik me gehouden aan een aantal voorwaarden.
Ik zal er een paar opnoemen:
* Er zouden geen cheats worden gebruikt, dus geen gebouwen die je kunt downloaden, waarmee je veel geld kunt verdienen. Geen mods waarmee je je industrie of commercie kunt verveelvoudigen, enz.
* Er mochten geen gebouwen leeg staan of vervallen zijn tot een lagere inkomstengroep.
Alle gebouwen behoren dus toe tot de juiste inkomstengroep.
Die grijze, niet lichtgevende gebouwen staan dus NIET in mijn steden!
*Kleine velden mogen niet beschikken over high-density residental en commerial gebouwen, tenzij de stad een voorstad is dat bestaat uit de achtervoegsel: noord, zuid west of oost.
Voorbeeld: Belzarach-West is een uitloper van de stad Belzarach en mag dan beschikken over R$ high-density gebouwen. Belzarach-Saiph staat ook op een klein veld en beschikt dus niet over high-density gebouwen (industrial niet meegerekend).
Belzarach-West heeft dan ook dezelfde burgemeester als Belzarach.
*Alleen steden mogen met hun voorsteden gekoppeld zijn door een avenue als de voorstad bestaat uit een middelgroot veld.

Binnenkort zullen de foto’s van mijn steden te zien zijn.